ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітет Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

15.08.2023 11:00:00

Онлайн-засідання

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

1. Проект Закону про припинення дії Угоди між Урядом України та Урядом Сирійської Арабської Республіки про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи (р. № 0209, КМУ).

 

 

 

 

2. Проект Закону про припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом Ісламської Республіки Іран про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доход і на майно (р. № 0215, КМУ).

 

 

 

 

3. Проект Закону про припинення дії Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Білорусь про трудову діяльність та соціальний захист громадян України та Республіки Білорусь, які працюють за межами своїх держав, та Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про внесення змін і доповнень до Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Білорусь про трудову діяльність та соціальний захист громадян України та Республіки Білорусь, які працюють за межами своїх держав (р. № 0211, КМУ).

 

 

 

 

4. Проект Закону про вихід з деяких міжнародних договорів, укладених у рамках Співдружності Незалежних Держав (р. № 0212, КМУ).

 

 

 

 

5. Проект Закону про приєднання України до Договору про дружбу та співробітництво в Південно-Східній Азії (р. № 0214, Зеленський Володимир Олександрович).

 

 

 

 

6. Проект Закону про припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про міжнародне автомобільне сполучення та Протоколу про застосування Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про міжнародне автомобільне сполучення (р. № 0216, КМУ).

 

 

 

 

Контрольна функція Комітету

7. Про затвердження Орієнтовного Плану роботи комітету на період десятої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання та Пропозицій Комітету до проекту порядку денного десятої сесії  Верховної Ради України дев'ятого скликання.

 

 

 

 

Міжпарламентська співпраця

8. Про обрання координатора з проведення організаційних зборів депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв’язків з Державою Лівія.

 

 

 

 

Законопроекти, з яких Комітет не визначено головним

9. Проект Заяви про засудження діяльності Корпусу вартових Ісламської революції і визначення його статусу як терористичної організації (р. № 9353, Мережко Олександр Олександрович та ін.).

Контрольна функція Комітету

10. Про необхідність денонсації міжнародних договорів з російською федерацією, республікою білорусь та країнами СНД найближчим часом.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку